Politie Regio Bijstand Team Oost houdt verdachten aan in verschillende zaken

Munitie smokkelaar door de mand gevallen

De 37-jarige Danki H. is op vrijdagmorgen 20 maart aangehouden op de politie controle post te Stolkersijver in het district Marowijne. Deze verdachte had 270 jachtpatronen in zijn bezit die hij vanuit het buitenland naar Suriname gesmokkeld had. Danki H. is aangehouden ter zake overtreding van de Vuurwapen Wet en de het Smokkeldecreet. De verdachte en de in beslag genomen patronen zijn voor nader onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Richellieu.

Drugsverdachten aangehouden

Benito S. en Anobo S. zijn op vrijdagmiddag 20 maart bij een drugsinval aan de Oost West verbinding aangehouden en overgedragen aan de politie van bureau Richellieu. Bij deze twee verdachten zijn aangetroffen en in beslag genomen een hoeveelheid cocaïne, hasj en marihuana. Er is ook een fijnweger en een bromfiets in beslag genomen. De in beslag genomen spullen zijn ook overgedragen.

Libiër aangehouden met tandheelkundige spullen

De 49-jarige Libiër Farek El A. is op maandagmorgen 23 maart aangehouden ter zake overtreding van het smokkeldecreet. Hij had tandheelkundige spullen zoals tandvulling en tandheelkundige apparaten bij  zich zonder de  daarvoor vereiste stukken. De verdachte en de in beslag genomen spullen zijn voor nader onderzoek overgedragen aan de politie van het bureau Richellieu.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.