Politie participeert aan minibeurs SMO

De verschillende voorlichtingsafdelingen van het Korps Politie Suriname hebben op zaterdag 25 juni geparticipeerd aan de mini beroepen- en informatiebeurs van het Schakelinstituut Middelbare Onderwijs (S.M.O.).

De bezoekers zijn van informatie voorzien hoe iemand in dienst kan treden bij het Korps Politie Suriname. De minister van Onderwijs Wetenschap en Cultuur Robert Peneux deed de opening van de beurs.  

Het schakelinstituut is een onderwijsinstelling welke speciaal in het leven is geroepen om aan in het bijzonder geslaagden van het LBGO AE- Stream meer studiemogelijkheden te bieden. Thans biedt de school ook aan leerlingen van het MULO die tweemaal zijn afgewezen de mogelijkheid onderwijs te genieten.

De voorlichtingsafdelingen Jeugdzaken, Verkeersvoorlichting Onderwijs en Statistieken, Huiselijk Geweld en Human Resource Management (H.R.M.) van de politie hebben deelgenomen aan deze beurs. De coördinatie lag in handen van de afdeling Public Relations.

De beurs duurde van 09.00-15.00 uur.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.