Politie participeert aan mini gezondheidsbeurs te Nickerie

In het kader van het zestig jarig bestaan van het Mungra Medisch Centrum (MMC) heeft de politie vanaf donderdag 10 tot en met zaterdag 12 januari geparticipeerd aan de mini gezondheidsbeurs van de MMC.
De scholieren zijn geïnformeerd geworden over de meest voorkomende strafbare feiten waaraan jeugdigen zich tegenwoordig aan schuldig maken. De overige bezoekers zijn van informatie voorzien over hoe men in dienst kan treden bij het Korps Politie Suriname. Vele bezoekers toonden interesse in de drugsvoorlichting die is verzorgd door het afdelingshoofd van voorlichting Jeugdzaken, de majoor van politie Milton Bisschop.
De waarnemend regio commandant West (RC) hoofdinspecteur Retitia Forster is zeer tevreden met de opkomst van de bezoekers en zij benadrukte dat met man en macht eraan zal worden gewerkt om een voorlichtingscampagne in het district te organiseren.
De politie van het hoofdbureau Nickerie, de afdeling Public Relations en de politie van de afdeling Voorlichting Jeugdzaken Paramaribo hebben deel genomen aan deze driedaagse mini Gezondheidsbeurs. Deze beurs kon op voornoemde dagen vanaf 08.00 uur – 14.00 uur in de middag worden bezocht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.