Politie Paradise houdt “Panna” na twee weken aan voor diefstal van auto-onderdelen

De verdachte R.D. meergenoemd “Panna” is op dinsdag 6 februari 2024 door de politie van het bureau Paradise op een adres in het politieressort opgespoord en aangehouden.

Een benadeelde deed op dinsdag 23 januari 2024 aangifte van diefstal van auto onderdelen die in zijn opslagruimte aan de Kataharstraat in het district Nickerie waren weggenomen. De aangever gaf de wetsdienaren te kennen dat hij niet op dat adres woonachtig is, maar aan landbouw doet in het gebied. De aldaar staande woning gebruikt hij als opslagplaats voor de landbouw benodigdheden, gereedschappen en auto-onderdelen. Tijdens controle in de opslagruimte die dag constateerde hij dat het dievenijzer was geforceerd en onbekenden er vandoor waren met auto-onderdelen.

De politie stelde een onderzoek in, waarbij op de veiliggestelde camerabeelden van betreffende opslagplaats de verdachte R.D. positief werd herkend bij het plegen van het strafbare feit. Na twee weken is het de politie gelukt de verdachte aan te houden en ter voorgeleiding over te brengen naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.