Politie oproep aan personen die verduisterde voertuigen in hun bezit hebben

De afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) is reeds geruime tijd bezig met een onderzoek, waarbij de verdachte Kenneth Riedewald is ingesloten. Tegen Kenneth lopen er aangiften van oplichting en verduistering.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat er vooralsnog vijf voertuigen van benadeelden door deze verdachte zijn verkocht dan wel in huur afgestaan aan derden. Bij deze handelingen zijn vermoedelijk door de verdachte valse nummerbewijzen aangemaakt die op naam van Kenneth Riedewald of Jo Romano staan.

De politie roept personen die een voertuig met de onderstaande kentekennummers in hun bezit hebben op om zich met de voertuigen aan te melden op het hoofdbureau van de politie aan de Duisburglaan 43-45, afdeling OPZ.

Bij de aanmelding wordt u als benadeelde in de gelegenheid gesteld om aangifte te doen tegen de verdachte Kenneth Riedewald.

Het gaat om de volgenden voertuigen:

Merkvoertuig Kleur Kentekennummer
Toyota Hi Lux Wit 32- 79 HV
Toyota Ractist Grijs PH 64- 04
Toyota Caldina Wit 41- 43 VP
Toyota Mark II Grijs PA 26- 72
Nissan Skyline Zilver PF 73- 18

Eenieder die informatie kan verschaffen over bovenstaande voertuigen wordt verzocht om contact te maken met de afdeling OPZ van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 431450, 492411, 492462, de Centrale Meldkamer op het nummer 115, de gratis tiplijn 179 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.