Politie onderzoekt zaak mishandelde sekswerker

De Korpsleiding heeft na aangifte  op maandag 8 september contra- politie-ambtenaren die een transgendere sekswerker moeten hebben mishandeld, terstond een onderzoek laten instellen door de afdeling O.P.Z. Afhankelijk van het resultaat van het onderzoek zullen verdere diciplinaire maatregelen worden getroffen.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat tegen het slachtoffer in  de nacht van dinsdag op woensdag 3 september aangifte ter zake diefstal van een mobiele telefoontoestel is gedaan op het politiebureau aan de Keizerstraat. De verdachte is opgespoord, aangehouden en moest de nacht doorbrengen in de cel. De volgende ochtend toonde deze verdachte aan de dienstdoende Inspecteur enkele ernstige verwondingen die volgens het slachtoffer door de politie zijn toegebracht. De verantwoordelijke officier liet terstond het slachtoffer medisch behandelen en een proces-verbaal opmaken van de mishandeling. In deze zaak wordt een grondig onderzoek ingesteld en het eindresultaat zal met de samenleving worden gedeeld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.