Politie onderschept grote partij drugs te Tafelberg

Na bekomen en uitgewerkte informatie koerste een gemengd team van de politie op dinsdag 27 april naar het Tafelberg gebied. Bij aankomst stuitten de wetsdienaren op een grote partij cocaïne namelijk 903 kilogram. De drug was ter in een bosschage bewaard. Deze hoeveelheid cocaine is in beslag genomen en inmiddels overgebracht naar Paramaribo.
In verband met deze vangst heeft de politie de 45-jarige Cubaan Frejere Ibonet A. op woensdag 28 april aangehouden. Volgens verklaring van deze verdachte woont hij sedert januari 2020 in Suriname. Verder dat hij werkt voor een militair die in het bezit is van vliegtuigen. Frejere ontkend iets af te weten van de in beslag genomen cocaine. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Frejere Ibonet achter slot en grendel gezet.
De militair en nog een andere verdachte zijn voortvluchtig. De politie en de militaire politie sporen deze voortvluchtige verdachten op.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.