Politie Nw-Nickerie houdt inbraak verdachte en heler aan

De politie van het bureau Nieuw-Nickerie heeft tijdens surveillance werkzaamheden de wel bekende drugsverslaafde Moenilal alias “Franky” in de vroege ochtend van de eerste week van mei aan de R.P. Bharosstraat aangehouden. Op de verdachte werd aangetroffen en in beslag genomen een gascylinder. Waarvan hij de herkomst niet kon verklaren. Het vermoeden bestond dat de gascylinder van diefstal afkomstig was. Hij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.
Na een ingesteld onderzoek door de politie is op camerabeelden van een winkelpand duidelijk te zien hoe Moenilal zich op twee verschillende dagen in de maand mei schuldig heeft gemaakt aan diefstal.
Op zijn aanwijzing is er op een locatie aan de R.P. Bharosstraat door de politie een televisietoestel achterhaald en in beslag genomen. Bij de hoofdbewoner Leon, L. zijn er televisietoestellen, brush cutters, zangvogels, gascylinders en allerlei andere goederen aangetroffen en eveneens in beslag genomen.

Zowel de verdachte Moenilal als de heler Leon zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De zaak is overgedragen aan de Recherche van regio West.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.