Politie Nickerie houdt vijf verdachten aan voor accudiefstal

De politie van Nickerie heeft op vrijdag 19 augustus vijf verdachten aangehouden in een onderzoek naar accudiefstallen. De verdachten hebben op verschillende dagen en tijdstippen in het district accu’s van Daf trucks  en ander zwaar materieel van eigenaren weggenomen.

De benadeelden deden aangiften en de politie is op onderzoek uitgegaan. Het voorlopige onderzoek wees uit dat criminelen de accu’s hebben gestolen. Een arbeider van een bedrijf kocht de gestolen goederen  op. Zowel de dieven als de helers zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De 35-jarige Ram N. alias Jaga, Richard B. (28), Subhaas B.(32), Soeradmin, K.(41) en de 28-jarige  Iwan L. zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

In totaal heeft de politie tien accu’s in beslag genomen. Vier van de benadeelden aan wie de accu’s toebehoren zijn reeds achterhaald.

Het onderzoek wordt voortgezet door het recherche team van Nickerie.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.