Politie Nickerie doet invallen

De politie van Nickerie heeft in het kader van de bestrijding van de criminaliteit de surveillance verhoogd.  In diverse drugshaarden zijn er invallen gedaan.

Op vrijdag 7 april is bij een inval in een woning aan de Rode Lokisstraat de vermoedelijke drugsverkoper Hussain A. (35) aangehouden. Toen hij de aanwezigheid van de politie opmerkte, wierp hij een zakje naar buiten. Zijn handeling werd door de wetsdienaren die de woning hadden omsingeld gevolgd. In het zakje zijn aangetroffen en in beslag genomen 177 wikkels marihuana.

In een woning aan de Barstraat namen de wetsdienaren op zaterdag 8 april 88 wikkels cocaïne, verpakkingsmateriaal en drie soorten weegschalen in beslag. Bij deze inval is de 31-jarige Rashid M. aangehouden.

Beide verdachten in deze twee zaken zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Hussain en Rashid achter slot en grendel geplaatst.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.