Politie Munder neemt afscheid van oude ressort commandant en verwelkomt nieuwe

debitewariPolitie Munder heeft op een waardige wijze afscheid genomen van hun ressort commandant, de inspecteur van politie 2e klasse, Sjaam Debitewarie. De inspecteur is  op maandag 19 oktober van start gegaan op zijn nieuwe werkplek. De medewerkers van Munder hebben prettig met de ressort commandant (RC) mogen werken en zijn hem dankbaar voor de prettige werksfeer die hen geboden werd.

De inspecteur heeft 2 jaren zijn krachten gegeven in het ressort Munder en is vanaf vandaag ingedeeld in het ressort Latour. “Mijn streven is om een goede samenwerking te hebben met de gemeenschap en de medewerkers binnen mijn ressort”, wist de nieuwe bakken RC van het ressort Latour te vertellen aan Public Relations. 

Inspecteur Debitewarie heeft reeds een oriëntatie gedaan en vergadert met de groepscommandanten en de chefs van dienst. Ook zijn er werkafspraken gemaakt met de buurtmanagers, de afdeling Huiselijk Geweld en de verkeersunit van het ressort. Om te weten wat leeft onder de gemeenschap binnen het ressort, zal de RC voorlopig van maandag tot en met donderdag tussen 09.00-11.00 uur ’s morgens spreekuren houden voor de mensen die behoefte daartoe hebben.

Het ressort Munder is door inspecteur Ramratie Panchoe overgenomen.

Public Relations wenst de inspecteurs Debitewarie en Panchoe succes toe in hun nieuwe werkomgeving. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.