Politie Moengo verijdeld inbraak

De politie van Moengo kreeg in vroege ochtend van woensdag 14 juni een telefonische melding dat er zich verdachte figuren bevonden op het complex van de Moengo Mall.

De wetsdienaren die er met een paar Bikers erop afgingen, kregen twee verdachten in het oog die bezig waren een raam te forceren. Bij het zien van de wetsdienaren zetten de verdachten het op een lopen. Waarschuwingsschoten brachten hen niet tot stilstand. Een poosje later is Ursenio J. alias “Cinio”die probeerde één te worden met een zinken schutting is in de kraag gevat. Op hem is aangetroffen een vuistvuurwapen met twee scherpe patronen. Deze verdachte was gehandschoend.

Niet lang daarna werd de tweede verdachte Regillio R. alias “Gilly” in de directe omgeving aangehouden,. Hij had een zwarte panty over zijn hoofd en is er een dolkmes op hem aangetroffen.

Bij de voorgeleiding maakte “Cinio” gebruik van zijn zwijgrecht. Deze verdachte heeft in 2016 een straf uitgezeten van zeven (7) maanden voor het verhandelen van drugs.

De tweede verdachte “Gilly” ontkende iets van de zaak af te weten.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten in verzekering gesteld. Vermoedelijk hebben deze verdachten meer op hun kerfstok.

Het onderzoek is  overgedragen aan recherche van regio Oost.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.