Politie Meldkamer (CMK) wordt ondergebracht in “Commandcenter”

De Centrale Meldkamer van de politie zal vanaf maandag 24 december van dit jaar worden overgeplaatst naar de “Commandcenter” in de Peprepenweg te Santo Boma in het district Wanica.

Op die dag zal de dienst omstreeks zes uur in de ochtend aanvangen op de nieuwe locatie. Dat betekent dat vanaf dat tijdstip de melding van de beller beantwoord zal worden met ” Goede morgen Commandcenter”. Vanwege de overschakeling van de dienstverlening vanuit de oude naar de nieuwe werklocatie bestaat de mogelijkheid dat de service verlening naar de samenleving enige stagnatie kan ondervinden. Het Korps Politie Suriname vraagt alvast begrip voor dit ongerief.

Naast de politie zal het “Commandcenter” ook door personeel van andere diensten bemand worden zoals van de brandweer, de Spoed Eisende Hulp en het Directoraat Nationale Veiligheid.

De “Commandcenter” zal 1×24 uur ter beschikking zijn van de samenleving. Het contactnummer van de politie blijft ongewijzigd namelijk 115. Met het op één locatie onderbrengen van de genoemde diensten wordt beoogd om de dienstverlening naar de samenleving toe effectiever en efficiënter te doen plaats vinden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.