Politie Livorno houdt doksendief aan

De politie van het bureau Livorno heeft op vrijdag 22 maart 2024 de verdachte M.R. alias “Pilla” opgespoord en aangehouden.

Tegen M.R. is er aangifte gedaan ter zake diefstal van twee eenden op een adres aan de Sir Winston Churchillweg in het ressort Livorno. Naar zeggen van de aangever J.M. (61) was hij voor het laatst op donderdag 21 maart 2024 op het erf en had alles goed afgesloten achtergelaten. Zoals gewoonlijk deed hij de ren waarin zijn eenden verblijven in de morgen van 22 maart 2024 aan en kwam tot de ontdekking dat de deur van het hok openstond. Dit bevreemde hem, waardoor hij direct een onderzoek instelde in het hok en zag dat twee van zijn eenden ontbraken en rees bij hem het vermoeden dat onbekenden zijn eenden hebben weggenomen.
Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte M.R. zich naar de ren begaf en na enige tijd de eenden in zijn hand wegdroeg. De verdachte werd in de directe omgeving van zijn woonadres staande gehouden en vervolgens overgebracht naar voormelde politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.R. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.