Politie Lelydorp houdt vijf verdachten aan na diefstal van autozijspiegels

De politie van het bureau Lelydorp heeft in de vroege ochtend van zondag 21 november vijf manspersonen in hun werkressort aangehouden.

Dit vijftal wordt ervan verdacht eerder in die ochtend de zijspiegels van een Toyota Vitz op een adres te Paramaribo Noord te hebben weggenomen. Na de daad verlieten de zijspiegeldieven in een gereedstaande auto de plek, achternagezeten door de benadeelde en een ander familielid.

Ter hoogte van het ressort Lelydorp reden de verdachten tegen een schutting op. De benadeelde vernielde vervolgens met een scherp voorwerp de vluchtauto van de verdachten. Hierdoor liep één hunner een kapverwonding op aan zijn been. Na medische behandeling is de gewonde verdachte eveneens als zijn vier kompanen ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De gestolen zijspiegels zijn teruggevonden in het voertuig waarmee verdachten zich verplaatsten. Verder werden ook nog aangetroffen een hoeveelheid drugs en een fijn weger.

Zowel het voertuig als de aangetroffen zaken zijn in beslag genomen, waarna de verdachten zijn overgedragen aan de Recherche van regio Midden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het vijftal achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.