Politie Lelydorp houdt oud bekende aan

De 68-jarige Roy P. is op woensdag 17 april door de politie van het ressort Lelydorp aangehouden.
Roy wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan vier afzonderlijke diefstallen, waarvan de benadeelden aangiften hebben gedaan. Eén benadeelde deed op vrijdag 21 december 2018 en op maandag 4 maart 2019 aangifte van diefstal uit zijn woning aan de Indira Ghandiweg. Volgens zijn verklaring is op 21 december door onbekende(n) een 28 lbs gascilinder van hem gestolen. Op maandag 4 maart 2019 moet Roy zijn kruiwagen hebben weggenomen.
De andere benadeelde deed op donderdag 4 april en op woensdag 17 april aangifte van diefstal uit zijn woning aan de Libanonweg. Deze benadeelde gaf aan dat op dezelfde dag, door onbekenden, zes eenden en op 17 april door Roy een groene rug spuit is weggenomen.
Op grond van de verklaringen van getuigen op beide adressen en de plaatselijke onderzoekingen kwam Roy als verdachte in beeld. Roy is op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Hij woont ook in het politie ressort Lelydorp. De kruiwagen en de gascilinder zijn terug gevonden maar de eenden en de rug spuit zijn nog niet terecht. Roy ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.