Politie Lelydorp houdt bromfietsdieven aan

Een benadeelde deed op zaterdag 27 augustus aangifte van diefstal van zijn bromfiets op het politiebureau te Lelydorp. De man had zijn bromfiets onder zijn woning geparkeerd. Bij terugkeer merkte hij op dat zijn bromfiets was verdwenen.

Op die zelfde dag deed een familielid van de aangever het politiebureau aan. Hij verklaarde de voorvork van de bromfiets van de oom te hebben gezien op een adres in het ressort.

Op  een andere bromfiets herkende hij de voorvorken aan de hand van de kleur en stickers die door de eigenaar waren aangebracht. Hij schakelde de politie in.

De politie deed een inval op het adres. De 27-jarige Miquel Z., Lutcho L. (21) en de 18-jarige Saverio A. zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De politie trof aan een bromfiets en bromfietsonderdelen waarvan de verdachten de herkomst niet konden verklaren. De eigenaar herkende de voorvorken van zijn bromfiets. De overige delen van de bromfiets zijn nog niet gevonden. De politie vermoedt dat het om een bende gaat die bromfietsen wegneemt.  

Politie Lelydorp onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.