Politie Latour rekent drie verdachten in

De politie van Latour heeft in drie afzonderlijke gevallen drie verdachten aangehouden.

In het eerste geval is de verdachte P.P. aangehouden die hedenochtend, woensdag 29 maart 2023 aan de Provianceweg poogde een SWM meter te ontvreemden maar op heterdaad door buurtbewoners werd betrapt. De politie werd ingeschakeld en is de verdachte overgebracht naar het politiestation.

Op donderdag 23 maart 2023 deed de aangever M.M. aangifte tegen zijn buurman S.D. nadat deze hem had aangereden met zijn voertuig. Na deze daad stapte de buurman S.D. uit zijn voertuig en verwondde de aangever M.M. nog met een scherp voorwerp. Het blijkt hier te gaan om een oude vete.

Er werd op 18 januari 2023 aangifte gedaan tegen de verdachte D.S. door de aangever J.H. terzake bedreiging en brandstichting aan de Adriasweg. Vervolgens deed een andere buurman A.P. op 14 maart 2023 eveneens aangifte tegen dezelfde verdachte D.S. terzake zware mishandeling. De verdachte heeft de buurman A.P. op 13 maart verwond met een scherp voorwerp om een fles sap.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.