Politie Latour houdt vijf verdachten aan

De politie van Latour heeft op zondag 21 mei Mario K. (17), Angelo M. (21), de 25-jarige Desmond B., Carlito M. (23) en de 31-jarige Sergio G. aangehouden aan de Kastiestraat. Deze raakten slaags met elkaar vanwege een slepende ruzie.
Partijen hebben elkaar over en weer bedreigd. Desmond reed op zaterdag 20 mei met zijn auto in op Sylvio en Sergio die voor een winkel stonden. Hij probeerde zich na de daad uit de voeten te maken, maar werd achterna gezeten door Sergio. Er ontstond een vechtpartij tussen partijen met scherpe voorwerpen. Daarbij liepen Sergio en Sylvio letsels op. Zij zijn voor medische behandeling afgevoerd naar het ziekenhuis. Melissa F, de partner van Sylvio deed aangifte van bedreiging tegen Angelo en haar broer Mario deed aangifte tegen Sylvio.
Hangende het onderzoek zijn Angelo, Desmond, Mario en Sergio na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl Carlito, die militair is, aan de Militaire Politie is overgedragen. Sylvio is na de voorgeleiding vanwege de aard van de opgelopen letsels heengezonden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.