Politie Latour houdt verdachte steekpartij aan

De politie van Latour heeft op vrijdag 16 december de 26-jarige Vinodkoemar J. aangehouden voor mishandeling. De verdachte kreeg op dinsdag 13 december een woordenwisseling met zijn werkgever en heeft hem verwond met een scherpvoorwerp.

Vinodkoemar had op die bewuste dag zijn werkzaamheden die hij moest afronden niet gedaan. Hij werd aangesproken door de werkgever. Dit viel niet in goede aarde bij Vinodkoemar en er ontstond een woordenwisseling tussen partijen. De arbeider bracht de werkgever steekverwondingen toe in de rug met een scherpvoorwerp. Het slachtoffer ging per eigen gelegenheid naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.  Na de medische behandeling verliet hij op eigen risico de ziekeninrichting. Hij weigerde opgenomen te worden.

De politie van Latour spoorde de verdachte op. Hij werd aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.