Politie Latour houdt telefoon verduisteraar en heler aan

De politie van Latour heeft in de nacht van zondag 10 op maandag 11 juni de mobiele telefoon verduisteraar Andy B. (25) aangehouden. Andy die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft, verduisterde in die vroege ochtend het toestel. De benadeelde ging een winkelzaak binnen en had niet door dat het toestel uit zijn zak was gevallen.
Andy die in de directe omgeving was, raapte het toestel op en verliet de plek. Toen de benadeelde uit de zaak kwam, zocht hij naar zijn mobiele telefoon en kreeg van omstanders te horen dat Andy die een bekende van de buurt is het toestel heeft meegenomen.
Andy werd opgespoord en aangehouden. Hij verklaarde het toestel te hebben verkocht. Op zijn aanwijzing is de 25-jarige heler Joel S. aangehouden. Op hem is de verduisterde mobiele telefoon aangetroffen en in beslag genomen. De heler verklaarde het toestel voor SRD 20 te hebben gekocht.
Zowel de verduisteraar als de heler werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide 25-jarigen heengezonden.
De benadeelde kon weer over zijn toestel beschikken.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.