Politie Latour houdt Rosinio aan voor seksueel misbruik

De politie van het ressort Latour heeft op woensdag 27 december de 22-jarige Rosinio F. alias Guno aangehouden voor seksueel misbruik. De verdachte meldde zich aan op het politiebureau nadat hij heeft begrepen dat het 13-jarige meisje met wie hij op 25 december verkering heeft gehad tot heden wordt vermist.

Rosinio is gelijk aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Hij verklaarde een afspraak te hebben gemaakt met het minderjarige meisje op de bewuste dag. Hij haalde haar af zoals was afgesproken voor een school in de omgeving van het politiebureau. Daarna begaven zij zich naar een adres van een vriend van de verdachte alwaar hij het meisje seksueel heeft misbruikt. Volgens Rosinio heeft het slachtoffer de woning na zijn snode daad verlaten met de bedoeling terug naar huis te gaan. Tot op heden is het slachtoffer niet naar thuis terug gekeerd. De moeder deed op 25 december aangifte van vermissing van haar minderjarige dochter Ketura Vyent die bij het uitbrengen van dit bericht nog niet terecht was.

De politie van Latour onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.