Politie Latour houdt 19-jarige aan voor mishandeling

De 19-jarige verdachte S.R. is op donderdag 21 januari door de politie van het bureau Latour voor mishandeling van zijn tante B.A. aangehouden.
B.A. deed eerder op die dag aangifte tegen hem. Zij verklaarde dat ze S.R. vanaf zijn 16e jaar heeft opgevangen. Dit nadat hij voor druggerelateerde zaken in aanraking was gekomen met de politie. Daarnaast is hij drugsgebruiker en onhandelbaar.

De tante die van beroep planten verkoopster is, heeft vaker klachten van bedreiging doorgegeven aan de politie, maar zelfs nooit aangifte gedaan. De aangeefster heeft haar neefje S.R. vaker betrokken bij haar verkoopactiviteiten, om hem af te leiden en bezig te houden, zodat hij zijn eigen geld kon verdienen.

Onderweg naar hun verkooplocatie raakten zij en haar neefje S.R. op 21 januari in een woordenwisseling. Uit boosheid pakte S.R. een lege krat, die in de auto was en gooide die op de planten van zijn tante. Zij bracht haar voertuig tot stilstand, waarna S.R. uitstapte. Een poging om hem tegen te houden, resulteerde in een paar vuistslagen die zij moest incasseren en bedreigde hij haar met de dood.

De verdachte werd opgespoord en in de nabije omgeving aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.R. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.