Politie Latour geeft korpschef rondleiding in gerenoveerd gebouw

De korpschef van het Korps Politie Suriname heeft op uitnodiging van de ressortcommandant van het politie ressort Latour, Sjaamanand Debitewarie op vrijdag 23 februari een rondleiding gehad in het pas gerenoveerde politiebureau. De korpschef heeft zich mogen oriënteren in zaken die zijn aangepakt en veranderd.

Het politiepersoneel van dit bureau heeft in de maand januari en februari renovatie werkzaamheden gedaan aan het gebouw. Op initiatief van het personeel en de ressortcommandant (RC) hebben zij onderling  materiaal van hun woning meegenomen waarmee het gebouw is opgeknapt. Het betreft restmateriaal dat de collega’s over hadden bij het verbouwen van hun woning.

Tijdens deze werkzaamheden zijn er ook veranderingen aangebracht aan het gebouw. Na de afronding van de werkzaamheden is het personeel dat zich heeft ingezet, middels de uitreiking van een oorkonde bedankt voor hun bijdrage.

Met trots geeft de ressortcommandant aan dat er geen moment is uitgeweken naar sponsoren om de renovatie te bewerkstelligen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.