Politie Kwatta treft lijk manspersoon in woning aan

De politie van het bureau Kwatta heeft op zaterdag 3 december het lijk van de 66-jarige Moennoe Moebarak in verre staat van ontbinding in zijn woning aan de Steenbokstraat aangetroffen.

De wetsdienaren kregen een telefonische melding dat er een lijk was in een woning op voormeld adres en deden de plek aan voor onderzoek. Daarbij bleek het te gaan om de ondernemer Moennoe die alleen op dat adres woonachtig was. Het ontzielde lichaam van de man was gekneveld en het huis was overhoop gehaald. Naar zeggen van buurtbewoners is Moennoe voor het laatst op zondag 27 november

Toen de zoon van de overledene die in het buitenland vertoeft en zijn vader niet kon bereiken, belde hij een buurman om een kijkje voor hem te nemen bij zijn vader thuis. Bij die gelegenheid ontdekte de buurman het ontzielde lichaam van de ondernemer en schakelde direct de politie in. Het vermoeden bestaat dat er misdrijf in het spel is.

Het ontzielde lichaam van Moennoe is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.