Politie Jarikaba houdt 33-jarige verdachte aan die broer mishandeld

De de 33-jarige verdachte Manoj J. is op donderdag 2 februari door de politie van het bureau Jarikaba ter zake mishandeling van zijn broer Ramesh aangehouden.

Bij aankomst van de politie die het adres aandeed voor onderzoek is gebleken dat er onenigheid is ontstaan tussen de twee broers die op een bepaald moment dezelfde hossel deden. Manoj was eerst de producent en leverancier van eet- en drinkwaren bij diverse winkels. Op een gegeven moment deed zijn broer Ramesh dezelfde hossel, wat niet in goede aarde viel bij Manoj. Hij werd boos daar hij zijn broer als zijn concurrent zag en deed het woonadres van Ramesh aan. Daarbij heeft Manoj zijn broer, zijn zwagerin en hun dochter op hun woonadres mishandeld. De vrouw van Ramesh heeft een enkelfractuur opgelopen en heeft evenals haar dochter enkele klappen moeten incasseren, toen zij Ramesh te hulp schoten.
Manoj werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.