Politie inval resulteert in grote Marihuana vangst op.

fiets hoogemaru hoogeweegschaal+ hooge

De politie van het ressort Centrum, bijgestaan door leden van het Surinaams Nationaal Leger, heeft zaterdag middag 8 maart een inval gepleegd op een pand gelegen nabij de kruising van de Hoogestraat en de Fredericistraat. Op dat pand wonen een aantal personen in meerdere huizen. De politie heeft rond 12 kilogram marihuana ter plaatse aangetroffen en in beslag genomen. De drug is aangetroffen in de huizen, onder de huizen en in schuilplaatsen op het erf.  Behalve de partij marihuana is ook aangetroffen en in beslag genomen: 6 fijnwegers, ” ziplock” plasticzakjes en ander verpakkingsmateriaal,  twee kettingzaag motoren van het merk Stihl, een witte mountainbike van het merk “Giant”  een video recorder met grijse verkassing van het merk Panasonic en een geldsbedrag in Surinaamse dollar.

Een deel van de inbeslag genomen marihuana was reeds verpakt in “ziplock” zakjes waarschijnlijk bestemd voor verkoop. De informatie is dat op het  pand inkwestie voornamelijk marihuana in grote- en kleine hoeveelheden wordt verkocht. De marihuana is hoogstwaarschijnlijk afkomstig uit het binnenland van Suriname. De politie heeft sterk het vermoeden dat de “stihl 070 ” kettingzaag motoren met oranje verkassing, het witte rijwiel van het merk “Giant” en de video recorder van het merk Panasonic van misdrijf afkomstig zijn.

In deze zaak zijn tot nu toe vier personen aangehouden en in verzekering gesteld te  weten: de 31- jarige Siefath B. de 26-jarige Fanvried A. de 23-jarige Nelson V. alias Kumba en de 27-jarige Melvin P. Deze actie heeft plaats gevonden onderleiding van de Ressort Commandant van bureau Centrum inspecteur Tjin A Ton.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.