Politie houdt verdachten aan na invallen

De politie van Livorno heeft op maandag 27 juni  samen met de Algemene Surveillance Dienst van regio Paramaribo invallen gepleegd op verschillende adressen waar criminelen zich ophouden in het ressort.

Op de eerste locatie is niemand aangetroffen. Op de tweede locatie werden er een  vijftal manspersonen  aangetroffen die bij het zien van de politie het hazenpad kozen.

Aangezien de politie het gebied had omsingeld was er geen ontkomen mogelijk voor de mannen. Eén van hun gooide een buiktas op een vuilnisbelt. In de tas werden er 51 drugsbolletjes aangetroffen.

De mannen werden allen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Vier van hen zijn op dinsdag 28 juni  na te zijn voorgeleid, bij proces-verbaal gehoord en heengezonden. De 56-jarige Ronald A. aan wie het buiktasje behoorde, is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.