Politie houdt schietende duo aan

De politie van Lelydorp kreeg in de ochtend van zondag 26 op maandag 27 juni melding via de Centrale Meldkamer dat er schoten werden gelost vanuit een rijdende terrein wagen die naar de richting van Paramaribo reed.

Samen met leden van de surveillance unit van regio Midden gingen de politiemannen van Lelydorp op de weg. Het voertuig werd gesignaleerd en klemgereden. In het voertuig waar twee jongemannen en  een jongedame zaten, werd er een geladen vuistvuurwapen aangetroffen en scherpe patronen.

Kishen A. en Djefton R. ontkenden beide iets van het wapen af te weten. De jongedame  die een lift had gekregen van de heren, gaf toe dat er was geschoten met het wapen.

Het wapen behoorde volgens verklaring van de jongemannen niet aan hen toe. Zij beschuldigden elkaar over en weer de schoten te hebben gelost. Het wapen werd in beslaggenomen en het drietal werd overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Kishen en Djefton in verzekering gesteld.

De zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.