Politie houdt ondernemer en arbeider aan

Een gemengd team van de politie pleegde in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 januari een inval bij een Pension te Paramaribo-Noord. De 36-jarige eigenaar R.E. die de lockdown maatregelen heeft overtreden werd in de kraag gevat.
Bij een ingesteld onderzoek stuitten de wetsdienaren in de kantoorruimte van R.E. op jachtpatronen, drugs, verpakkingsmateriaal en een digitale weegschaal. De eigenaar verklaarde aan de politie dat hij een frequente drugsgebruiker is.
De illegale goederen werden in beslag genomen, waarna de eigenaar werd overgebracht naar het politiebureau Geyersvlijt. Na te zijn voorgeleid werd R.E. samen met de illegale goederen overgedragen aan de rechercheurs van Narcotica Brigade.
Een aantal personen die in het pension waren aangetroffen en de Covid-19 maatregelen niet in acht namen, werden overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. Na 05.00 uur in de ochtend werden zij heengezonden.
Tijdens het onderzoek kwam de 31-jarige arbeider A.A. in beeld, die op maandag 18 januari door leden van de Narcotica Brigade werd aangehouden.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn zowel de eigenaar als de arbeider op verdenking van overtreding van de vuurwapenwet en overtreding Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.