Politie heeft geen melding gemaakt van verdachte die wist te ontkomen

Op de nieuws site GFCnieuws is op maandag 09 november een bericht gepubliceerd met als kop “Romano Meriba niet betrokken bij een roofoverval”.

In de tweede alinea van  het bericht is opgenomen dat de politie intussen heeft gemeld dat de verdachte die wist te ontkomen Athony Meriba  is en niet Romano Meriba.  

In tegenstelling tot wat GFCnieuws in het bericht heeft gemeld, geeft het Korps Politie Suriname door dat er geen enkele melding is gemaakt via de afdeling Public Relations , het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit  of de hoogste leiding van de politieorganisatie dat er een verdachte wist te ontkomen en dat die verdachte Anthony Meriba zou moeten heten.

Het Korps Politie Suriname betreurt  het dat GFC nieuws  onjuiste informatie aan de gemeenschap heeft doorgespeeld en de politie als bron heeft genoemd.

De politie doet nogmaals een dringend beroep op de samenleving om hen in de gelegenheid te stellen de zaak diepgaand te onderzoeken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.