Politie Groningen houdt twee gemaskerde en gewapende verdachten die pompbediende beroofden aan

De politie van het bureau Groningen heeft de twee 19-jarige verdachten R.L. en A.S. kort na een beroving opgespoord en aangehouden.

Dit tweetal dat gemaskerd en gewapend was met een vuistvuurwapen en een scherp voorwerp, heeft op maandag 9 oktober 2023 omstreeks 19.00 uur n.m. een beroving gepleegd bij een servicestation te Hamburg in het district Saramacca. De twee verdachten die gezeten waren op een bromfiets hebben onder bedreiging de pompbediende beroofd van een groot geldbedrag in SRD, zijnde de dagopbrengst. Na de daad verliet het tweetal de plek naar de richting van Maho.

Na goed speurwerk van de politie van voormeld politiebureau werden de verdachten in beeld gebracht, waarna zij in de kraag zijn gevat. Ook de bromfiets waarmee het strafbare feit is gepleegd, is achterhaald en in beslaggenomen.

Hangende het verdere onderzoek zijn R.L. en A.S. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.