Politie Flora sluit ‘Baasje’ op voor zware mishandeling

De politie van het ressort Flora heeft op zaterdag 11 mei de 19-jarige Clyde M. alias ‘Baasje’ aangehouden en in verzekering gesteld.

Clyde heeft zijn 20- jarige vriend G.M. zwaar mishandeld op dinsdag16 april en wel op een appartementencomplex aan de Kalkbranderijstraat. Clyde heeft G.M. een slag in het gelaat toegebracht met een eind hout. Door die slag raakte G.M. bewusteloos en liep ook een verwonding op aan zijn linkeroog.

G.M. werd met de ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Op zaterdag 20 april werd G.M. ontslagen uit het ziekenhuis waarna hij aangifte tegen Clyde deed bij de politie.

De verdachte Clyde werd opgespoord en aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft Clyde aangegeven dat G.M. hem met een eind hout te lijf wilde gaan. Dat hij kans zag om G.M. het eind hout afhandig te maken . Vervolgens dat hij G.M. met dat zelfde eind hout een slag toebracht in diens gezicht waardoor die gewond raakte.

Het verder politioneel onderzoek bracht naar voren, dat Clyde ruzie kreeg met zijn vriend C.M. omdat Clyde de beschuldiging geuit had dat G.M. zijn zilveren halsketting gestolen had.

G.M. ging Clyde op dinsdag 16 april om rekenschap vragen. Clyde zei tegen G.M. om de zaak te laten voor wat het was. Toen G.M. wegliep werd hij door Clyde met het eind hout aangevallen en mishandeld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.