Politie Flora houdt twee gewapende verdachten aan

De politie van het bureau Flora kreeg op maandag 4 januari omstreeks 07.30 uur van het Command Center de melding van een gewapende roofoverval in een woning aan de Parastraat.
Onderweg naar het adres hielden de wetsdienaren in de directe omgeving de twee verdachten, de 29-jarige M.J. en C.S. alias “Bebe” (35) die op de vlucht gingen aan.
Het tweetal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een gewapende roofoverval in een woning aan de Parastraat. Dit duo was kort tevoren de woning binnengedrongen en had het gezin bestaande uit vier personen onder schot gehouden. Onder bedreiging werden zij beroofd van een geldbedrag in SRD., mobiele telefoons, een polshorloge en ook gouden en zilveren sieraden. Na de daad kozen M.J. en C.S. het hazenpad, waarna de man des huizes met zijn auto de achtervolging inzette. Het gelukte hem niet om de verdachten aan te houden.
Bij het zien van de politie gaf C.S. alias “Bebe” zich over, terwijl M.J. zijn vlucht voortzette. De wetsdienaren loste een waarschuwingsschot om M.J. tot andere gedachten te brengen, waardoor deze zijn vlucht beëindigde.
Beide verdachten werden in de boeien geslagen. Op M.J. werd een nikkelen vuistvuurwapen met patroonhouder, een patroon, een geldbedrag in SRD, een zilveren armband en zilveren vingerringen aangetroffen.
Op zijn kompaan C.S. werd gevonden een halsketting van geel metaal, twee mobiele telefoons en een geldbedrag in SRD. Alle aangetroffen goederen werden in beslag genomen, waarna het tweetal ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.
Gebleken is dat M.J. en C.S pas uit de gevangenis zijn. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beiden weer ingesloten.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.