Politie en Brandweer starten veiligheidscampagne

Het Korps Politie Suriname en het Korps Brandweer Suriname zijn op maandag 1 augustus van start gegaan met een veiligheidscampagne met als thema: Alleen Veilig, Samen Veiliger. Het doel van deze campagne is de  bewustwording te vergroten voor wat betreft veiligheid in het algemeen en in het bijzonder tijdens de vakantie. De campagne duurt van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 30 september.

Beide Korpsen zullen verschillende aspecten van veiligheid belichten. Het startsein is gegeven op de Pniëlschool gelegen op de hoek van de Jensen- en de Nieuw Weergevondenweg. Met de kinderen van deze school zijn educatieve wedstrijdspelletjes gedaan. Er is gestart met deze doelgroep (jeugdigen), omdat de vakantieperiode voor de deur staat.

De campagne zal op diverse plaatsen worden uitgevoerd.  Om zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze veiligheidscampagne zal er veel gebruik worden gemaakt van social media.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.