Politie eenheid houdt drie verdachten aan ter zake overtreding Vuurwapenwet en Wet Verdovende Middelen; één hunner heengezonden

Een politie eenheid heeft tijdens operatie “Zero Tolerance” op woensdag 8 mei 2024 de drie verdachten S.B. (22) en J.A. (34) woonachtig in de omgeving Pontbuiten en J.B. (24) woonachtig in de omgeving De Nieuwe Grond bij een pompstation aan de Coesewijnestraat aangehouden. Na verkregen en uitgewerkte informatie dat een illegaal wapen ter verkoop zou worden aangeboden, trof de politie tijdens deze actie op de verdachten een vuurwapen van het type Glock p80, zonder serienummer en 15 stuks cocaïne bolletjes met een gewicht van ongeveer 200 gram aan. Het wapen en de drugs werden in beslag genomen en samen met de verdachten overgedragen aan de politie van het bureau Latour. De verdachte J.A, is na te zijn voorgeleid, heengezonden en is zijn voertuig eveneens aan hem afgestaan.

De verdachten S.B. en J.B. zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.