Politie Domburg en Narcotica Brigade plegen inval : een verdachte aangehouden

De politie van Domburg heeft op vrijdag 05 april een inval gepleegd in een woning te Domburg. De politie sloeg toe nadat een uitgewerkte informatie de politie sterk deed vermoeden dat op de aangegeven locatie drugs werd verkocht. Bij die gelegenheid werd de plaatselijke politie ondersteund door collega’s van de Narcotica Brigade.
De 59-jarige huisbewoner Mohamed-Abas M. meer bekend als “Mamoet” is aangehouden, nadat drie verschillende drugssoorten in de woning zijn aangetroffen en in beslag is genomen. In het huis is aangetroffen: 93 gram cocaïne, 17 gram marihuana en drie XTC tabletten. Behalve de drugs is ook een geldbedrag in beslag genomen omdat de politie het vermoeden heeft dat Mohamed-Abas een drugsverkoper is en dat het geld de opbrengst is van zijn drugshandel.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is Mohamed-Abas hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Deze strafzaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.