Politie doet ernstig beroep op weggebruikers zich te houden aan de verkeersregels. Duo-rijder laat leven in het verkeer .

De 35 jarige duo-rijder Ricardo Schubert heeft op zaterdag 30 november omstreeks 12.00u het leven gelaten in het verkeer. De aanrijding vond plaats in het distrikt Saramacca op de Misgunstweg tussen een bromfiets en een pickup. Beide bestuurders reden de zelfde rijrichting op .Op een bepaald moment,kwam de bromfietser tot nu toe onbekende redenen op het weggedeelte terecht van de pickup,waardoor de aanrijding plaatsvond. Ricardo kwam hierbij te vallen op het wegdek en liep zware hoofdletsels op. Hij overleed ter plaatse. Zijn lichaam is door de politie na overleg met het Openbaar  Ministerie in beslag genomen,voor verder onderzoek. De verkeersbarometer is gestegen naar 71. De Politie doet een dringend beroep ,op alle weggebruikers om zich te houden aan de verkeesrregels.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.