Politie De Nieuwe Grond houdt stelende werknemer en helers aan

Op donderdag 6 februari en vrijdag 7 september heeft de politie van het bureau Nieuwe-Grond een medewerker van een auto- en bromfietshandelaar en vijf helers aangehouden.
De 31-jarige Randjitsing, B. was werkzaam bij het handelsbedrijf en had verregaande bevoegdheden gekregen van de eigenaar. Van deze bevoegdheden maakte Randjitsing misbruik en wel zodanig dat hij in de periode van december 2019 tot en met januari van dit lopend jaar in totaal vijf auto’s en vermoedelijk vijf bromfietsen weg nam van het bedrijf.
De auto’s en twee van de vijf bromfietsen zijn door de politie van het bureau Nieuwe Grond terug gevonden en zijn inmiddels al afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
De helers zijn: de 30-jarige Shapna, J.; de 55 jarige Tjanderhans,S. ;de 40-jarige Amarperkash, K. ;de 30 jarige Jurgen,B. en de 26 jarige Gefferie,W. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de helers bij proces-verbaal verhoort en heen gezonden; terwijl Randjitsing hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.