Politie Corantijn treft ontzielde lichaam van manspersoon, in langs de weg lopende trens

Na de melding van een buurtbewoner dat zijn buurman in een langs de weg lopende trens voor zijn woning aan de Skoerkieweg lag en geen teken van leven meer vertoonde, deed de politie van het bureau Corantijn de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst op het adres troffen de wetsdienaren inderdaad het ontzielde lichaam van de man aan. Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lichaam aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van de man vast die vermoedelijk door verdrinking is komen te overlijden. Naar zeggen van de buurman zag hij op een bepaald moment een blauwe trui en een aansteker op het wegdek, wat voor hem verdacht overkwam. Hij liep toen de straat op en zag bij die gelgenheid zijn buurman in het water van de langs de weg lopende trens liggen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van de buurman door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.