Politie Corantijn houdt “Dogla” aan ter zake bedreiging buurman en diens gezin

boeien

De verdachte J.R. meergenoemd “Dogla” is op maandag 22 april 2024 door de politie van het bureau Corantijn aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Tegen J.R was er door zijn buurman op vrijdag 19 april 2024 aangifte van bedreiging gedaan op voormelde politiebureau. Volgens verklaring van de buurman is J.R. een alcohol tevens drugsverslaafde die hem en zijn gezin meermalen met de dood heeft bedreigd, wanneer hij onder invloed verkeert van alcohol of drugs. Daarnaast heeft de verdachte ook vaker aangegeven dat hij de woning van zijn buurman in brand zou steken. Met een scherp voorwerp in zijn hand maakte de verdachte zich op 19 april 2024 wederom schuldig aan de aangegeven strafbare feiten.
De verdachte J.R. die in de omgeving van de Haryanaweg woonachtig is, werd opgespoord en op zijn woonadres in de kraag gevat. Het scherp voorwerp is nog niet terecht.

De politie van Corantijn zet het onderzoek in deze zaak voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.