Politie controlepost Stolkertsijver onderschept aantal zakken met krapé eieren; verdachten aangehouden

De politie van de controlepost te Stolkertsijver heeft op dinsdag 5 maart 2024 en maandag 11 maart 2024 een aantal zakken met krapé eieren in twee voertuigen aangetroffen en in beslag genomen. Bij de controle op 5 maart 2024 had de automobilist R.O. die militair blijkt te zijn, in zijn voertuig 15 zwarte vuilniszakken inhoudende 7000 krapé eieren. In het voertuig van de bestuurder C.G. dat op 11 maart 2024 werd gecontroleerd, werden er 29 vuilniszakken inhoudende krapé eieren onderschept. Een zekere A.E. verscheen later bij de controlepost en gaf aan dat de krapé eieren aan hem toebehoorde en zaken anders wilde afhandelen met de politie. A.E. werd direct aangehouden.


De drie verdachten zijn ter zake overtreding van de Jachtwet en de Wet op Economische Delicten aangehouden. Samen met de in beslag genomen krapé eieren en voertuigen werden de verdachten C.G. en A.E. ter voorgeleiding overgebracht naar de politie van het bureau Richelieu. De militair R.O. is op 5 maart 2024 samen met de krapé eieren en het voertuig overgedragen aan de Militaire Politie voor verder onderzoek.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.