Politie Calcutta houdt Marihuanateler aan

De Nederlander Abdoelbasier M. is op dinsdagavond 1 juni na verkregen informatie op zijn woonadres aan de Catharina Sophiastraat door de politie van het bureau Calcutta opgespoord en aangehouden.
Deze man werd ervan verdacht marihuana te planten op zijn erf. Toen de politie ter plaatse was, stelde zij een onderzoek in op het terrein. Daarbij troffen de wetsdienaren vijf marihuana bomen aan, waarvan één meer dan drie meter hoog was.
Abdoelbasier verklaarde de bomen te hebben geteeld, aangezien hij in het buitenland vijf marihuana bomen mag bezitten en zulks ook in Suriname was toegestaan. Verder gaf hij aan de bomen voor eigen gebruik te hebben geplant.
De bomen werden in beslag genomen, waarna hij samen met het verderfelijk spul werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de marihuanateler door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.