Politie Calcutta houdt drie verdachten aan terzake beroving

De politie van het ressort Calcutta kreeg in de ochtend van vrijdag 4 october de melding van een beroving te Tijgerkreek en wel op de grens met Calcutta in het district Saramacca. De politie deed de plek aan voor onderzoek.
De politie trof het 58-jarige slachtoffer R.F. aan en verklaarde aan de politie dat hij door twee manspersonen beroofd is geworden. Hij verklaarde verder dat hij eerder op de avond de 23-jarige vrouwspersoon M.R. bij de winkel tegen kwam die hem een srd. 20 vroeg, maar had voorgesteld dat zij het geld thuis bij hem moest ophalen.
M.R. deed het adres aan en na ongeveer 30 minuten later verschenen twee mannen van Hindoestaanse afkomst ter plaatse op een bromfiets. Zij spraken haar aan in het Hindoestaans. Zij zei plotseling tegen de aangever dat zij wegging. De mannen vroegen aan het slachtoffer srd 20,- maar hij weigerde.
Zij werden boos en mishandelden hem met een eind hout op zijn behaarde hoofd, waardoor hij zijn bewustzijn verloor. Toen hij bij kennis kwam zag hij dat zijn huis overhoop was gehaald en dat zijn mobiele telefoon, autosleutels en een geldbedrag in SRD zijn weggenomen.
De verdachten zijn in beeld gebracht en aangehouden. Het betreft de 25-jarige Varesh R., Akshaykoemar, V. (23) die na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn ingesloten. Ook de 23-jarige M.R. is ingesloten voor medeplichtigheid aan het strafbare feit.
Voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de 23-jarige vrouw zich zogenaamd aanbood voor geld, een voorschot vroeg en stelde zij voor om de verdere afhandeling later te voltooien bij haar woning. Bij de nadere afhandeling werd het slachtoffer beroofd door familieleden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.