Politie Brokopondo stuit tijdens klopjacht op marihuana

De politie van Brokopondo deed op maandag 18 april na een melding van een gewapende roofoverval op een goudveld te weg naar Atjoni de plek aan voor onderzoek.

Bij aankomst bleek uit het onderzoek dat drie gewapende manspersonen met twee jachtgeweren en een pistool twee Braziliaanse gouddelvers hebben overvallen en beroofd. De slachtoffers werden mishandeld, waarna de verdachten vandoor gingen met een tas met bescheiden waaronder paspoorten en drie emmers stofgoud.

Voor de komst van de politie hadden de overvallers de plek verlaten. De wetsdienaren gingen de daders op het spoor en tijdens het afkammen van het gebied werd ter hoogte van kilometer 35 achter een dorp een grote zwarte teil en een aantal takken gedroogde marihuana bladeren aangetroffen. Een

manspersoon die bezig was deze gedroogde planten vermoedelijk te sorteren, vluchtte bij het zien van de politie het bos in. De teil en de hoeveelheid gedroogde planten werden in beslaggenomen.

  De rovers van de roofoverval  en de marihuana teler worden opgespoord.  

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.