Politie ambtenaar mishandeld tijdens rechtmatig optreden

De 60-jarige Erwin V. en zijn 27-jarige dochter Cindy V. zijn gisteren door de politie van het bureau Centrum aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling en/of wederspannigheid. De zoon van Erwin V. Benjamin V. wordt opgespoord. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat vader, dochter en zoon een politieambtenaar hebben aangevallen en dat Benjamin die politieambtenaar een vuistslag heeft toegebracht in het gelaat. Tengevolge van die vuistslag heeft de ambtenaar een neusbeenfractuur opgelopen. Na zijn daad is Benjamin weggerend. Hij wordt opgespoord.

Gistermiddag is de politieman, samen met twee andere collega’s, naar het kantoor van de Belasting Dienst gereden om een geval van mishandeling te onderzoeken. Ter plaatse werd Benjamin V. aangetroffen met een knuppel in de hand waarmee hij anderen bedreigde. Toen de politieman hem de knuppel afhandig wilde maken ontstond een schermutseling waarbij vader en dochter  de politieman vastgrepen en Benjamin hem de vuistslag toebracht.

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.