Politie Albina zal optreden tegen foutparkeerders

De buurtmager van Albina, de Brigadier van politie Ingrid Adrianus zal in samenwerking met de poliie van het bureau Albina een aanvang maken met de ordening van een parkeerterrein voor de Albina’s taxi in dit district.

Daarnaast geeft de politie te kennen dat er ook zal worden opgetreden tegen foutparkeerders. Deze autobestuurders parkeren op onverantwoordelijke wijze op de openbare weg, waardoor het verkeer onnodig wordt gestremd en de veiligheid van voetgangers en overige weggebruikers in gevaar wordt gebracht. Het komt ook voor dat automobilisten hun voertuigen dagen onbeheerd achterlaten en dan de oversteek doen naar Frans-Guyana, hetgeen ertoe leidt dat deze geparkeerde auto’s een belemmering vormen voor een goede doorstroming van het verkeer.

De buurtmanager doet derhalve het beroep op autobestuurders om niet op zodanige wijze te parkeren, maar een veilige locatie zoals een openstaand terrein te zoeken om uw voertuig te parkeren. Indien aan deze oproep geen gevolg wordt gegeven zal de politie ertoe overgaan om de voertuigen door een erkend sleepbedrijf weg te laten slepen naar een plaats van berging.
De sleep- en bergingskosten zullen door de foutparkeerders betaald moeten worden anders wordt het voertuig niet afgestaan. Natuurlijk zal deze verkeersovertreder ook beboet worden door de politie. Wees geen dief van uw eigen zak.
“Veiligheid een zaak van u en de politie”

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.