Politie Albina stuit bij woninginval te Papatam op vermoedelijk gestolen goederen

De politie van het bureau Albina heeft op donderdag 21 september 2023 na uitgewerkte informatie een inval gepleegd in een woning te Papatam, alwaar een roversbende zich schuilhield. Bij het zien van het onopvallend politievoertuig koos een verdachte die zich op dat moment in de woning bevond het hazenpad. Bij een ingesteld onderzoek in de woning zijn er geen andere verdachten gesignaleerd. In de woning die niet voorzien is van ramen en deuren zijn er een aantal goederen aangetroffen en op het terrein lagen verspreid 5 lege vaten van 200 liter en 8 lege jerrycans.


Het vermoeden bestaat dat al deze aangetroffen goederen van enig misdrijf afkomstig zijn waardoor die hangende het verder onderzoek door de politie van Albina in beslag zijn genomen.


Eigenaren of benadeelden die volgens bijgaande foto’s enig goed van zich herkennen, worden gevraagd contact op te nemen met de politie van Albina op het telefoonnummer 0342077 of het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.