Politie Albina rekent twee dieven in

De politie van Albina heeft op donderdag 26 oktober Mitchel T. alias ‘Dammer’en Diego P. alias ‘Alaboe’ aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht in de vroege ochtend van 26 oktober enkele chinezen met geweld goederen afhandig te hebben gemaakt te St. Laurent.

De melding van de diefstal werd via de Centrale Meldkamer doorgespeeld aan de politie van Albina. Enkele minuten daarna stapten een aantal chinezen het politiebureau binnen. Deze verklaarden de benadeelden te zijn van de diefstal. Van hen werd weg genomen een brandkast met belangrijke documenten, creditcards,mobiele telefoons, polshorloges, gouden sieraden,een onbekend geldsbedrag en een aantal pakken sigaretten van verschillende merken.

Volgens verklaring van de benadeelden hebben de verdachten de oversteek gedaan naar Albina en zij bevinden zich niet ver van het station.  De wetsdienaren die bijgestaan werden door de Bikers van Albina gingen op onderzoek uit en volgens de verschafte informatie zijn de verdachten in een woning op het Anjoemaraproject aangehouden. In de woning zijn enkele van de buitgemaakte goederen aangetroffen. Buiten de woning is de gestolen brandkast zonder inhoud gevonden. De aangetroffen goederen werden in beslag genomen.

Dit duo werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Beiden ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan de diefstal te St. Laurent. De verdachten en de in beslag genomen goederen zijn positief herkend door de benadeelden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.