Politie Albina houdt twee verdachten aan met 65 bolletjes cocaïne

De politie van Albina heeft de 27-jarige bestuurder Urlo, L. en zijn bijrijder Sandelmo K. (23)  op dinsdag 18 oktober aangehouden. In het voertuig werden bij controle 65 bolletjes cocaïne aangetroffen en in beslag genomen.

De wetsdienaren kregen een melding van de Centrale Meldkamer (CMK) van een beroving op de Oost-Westverbinding ter hoogte van de afslag naar Moengo. Het voertuig met de verdachten zou richting Albina zijn opgereden.  De wetsdienaren van Albina namen poolshoogte  op weg en aan de hand van de beschrijving van het voertuig werd dit tot stoppen gesommeerd.   Urlo en Sandelmo die in het voertuig zaten, werden ter zake overtreding van de wet op verdovende middelen aangehouden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide drugscriminelen ingesloten. De beroving zaak is overgedragen aan de recherche van regio oost die onderzoekt of de twee verdachten ook betrokken zijn geweest bij die beroving.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.